محل تبلیغات شما
  آشنایی با ترانسمیتر فشار
یکی از مهمترین تجهیزات و ابزارآلات مورد نیاز در حیطه ابزار دقیق، ترانسمیتر فشار یا ترانسمیتر فشار اختلاف فشار و سایر سنسورهای دما می باشد که این ابزار کارآمد و مفید در حوزه صنعت، همان طور که از نام آن برمی آید، به منظور کنترل و نمایش دادن یک سری مقادیر مختلف در خصوص کمیت ها و فشار استفاده می شود. بنابراین با توجه به این مسئله که ما همه روزه شاهد پیشرفت های محسوسی در زمینه علومی نظیر فیزیک و مکانیک هستیم؛ ابزارآلات مدرنی در حوزه صنعت به کار گرفته می شود که همه آن ها دنیای امروز را به سمت اتوماسیون صنعتی به پیش می برد. ترانسمیتر فشار نیز از جمله این گونه ابزارآلات به شمار می آید که جزء سنسورهای فشاری به شمار می آید که در حوزه ابزار دقیق مورد استفاده قرار می گیرد. با استفاده از ترانسمیتر فشار می توان نسبت به کمیت فشار در فرآیند های مختلف مطلع شد. چرا که روی این ابزار دقیق و کارآمد، میزان کمیت فشار درج گردیده است.

به ترانسمیتر فشار، پرشر ترانسمیتر معادل واژه انگلیسی Pressure Transmitter نیز اطلاق می گردد. توضیح اینکه لفظ ترانسمیتر خود مشتق شده از دو واژه انگلیسی می باشد که عبارتند از: Transfer و Meter. پس معنای کلی ترانسمیتر به این صورت می باشد که ابزار یا یکی از تجهیزات مورد استفاده در حوزه صنعت به شمار می آید که یک کمیت فیزیکی را اندازه گیری می کند. به همین علت نام Metering را روی آن نهاده اند و نیز این ابزار را معمولا به یک مکانی دورتر شبیه اتاق کنترل انتقال می دهند. به همین علت نام Transfer را روی آن نهاده اند. با ذکر این توضیحات بیشتر با ترانسمیتر فشار آشنایی صورت گرفت. بنابراین به طور کلی ترانسمیتر فشار یا همان پرشر ترانسمیتر به منظور اندازه گیری فشار ممکن و نیز تولید یک سیگنال الکتریکی مورد استفاده قرار می گیرد که در ادامه به تفصیل در خصوص این ابزار توضیحات تکمیلی آورده می شود.

سنسورهای فشار
پیشتر یادآور شدیم که از وجود دستگاهی به نام ترانسمیتر فشار به عنوان یکی از سنسورهای دما مورد استفاده قرار می گیرد. حال مسئله را اندکی بازتر کرده تا به طور دقیق تر در خصوص انواع سنسورهای فشار و نیز اختلاف آن ها سخن به میان آوریم. پیش از هر چیز لازم به توضیح است که سنسور فشار به طور کلی چیست و چه کاربردی دارد؟ ساده ترین و متداول ترین پاسخ برای طرح این سوال، ذکر این مسئله است که سنسور فشار دستگاهی می باشد که با استفاده از آن می توان حالت فیزیکی را به سیگنال الکتریکی تبدیل ساخت که این تغییر حالت را با ابزارهایی به مانند ترانسر، ترانسمیتر و سوئیچ فشار صورت می بخشند که جزء انواع سنسورهای فشار به شمار می آید. بنابراین شما می توانید سنسور فشار را در انواع مختلف آن خریداری نموده و از وجود این دستگاه کارآمد در حوزه صنعت استفاده به عمل آورید. حال این جا مسئله ای مطرح می گردد که چه تفاوت هایی میان انواع مختلف سنسورهای فشار وجود دارد؟ در ادامه به علت وجود تمایز میان ترانسمیتر با ترانسر به ارائه وجوه تفاوت و تمایز موجود میان این دو نوع سنسورهای فشار پرداخته می شود تا با ذکر عمده ترین تفاوت های میان این دو نوع ابزارآلات مورد استفاده در حوزه صنعت بتوان بهتر و بیشتر با ترانسمیتر فشار آشنا شد.

عمده ترین تفاوت های میان ترانسمیتر فشار با ترانسر
همان طور که گفته شد؛ هر یک از تجهیزات نامبرده شده زیر مجموعه سنسورهای فشار می باشند. به هیمن علت گاهی اوقات پیش می آید که هر یک از این ابزارها را به جای دیگری به کار می گیرند. همین مطلب شاید در وهله نخست شما را دچار سرگردانی و نبود اختلافاتی میان این ابزارها کند. ولی اگر به طور کلی دقیق تر مسئله را شفاف سازی کنیم؛ متوجه خواهیم شد که تفاوت هایی میان این ابزارها وجود دارد که ذکر هر یک از آن ها سبب تمایز میان این مدل های سنسور فشار با یکدیگر می شود. پس هر چند که هر یک از این اصطلاحات نامبرده شده به منظور اندازه گیری فشار با تغییر حالت در ولتاژ یا جریان صورت می گیرند؛ ولی تفاوت هایی هم میان هر یک از آن ها وجود دارد که در این بین با توجه به اینکه تمرکز ما در این برگ نوشته بیشتر روی ترانسمیتر فشار می باشد؛ تنها به تفاوت میان ترانسمیتر فشار با ترانسر فشار پرداخته می شود و از تفاوت هر یک از آن ها با سوئیچ فشار و سایر حسگرهای موجود اجتناب ورزیده ایم.

به طور کلی می توان گفت که ترانسر نوعی مبدل به حساب می آید که با استفاده از آن می توان تغییرات موجود در یک کمیت فیزیکی را به یک سیگنال الکتریکی تقویت نشده تبدیل ساخت. این نوع از سنسورهای فشار برخلاف ترانسمیتر فشار به عنوان یک سیگنال غیر استاندارد به شمار می آیند که حتی قابلیت انتقال به تجهیزات و کنترل کننده ها را در مسیرهای طولانی هم ندارند. این در حالی است که ترانسمیتر به عنوان یک ابزاری کارآمد به حساب می آید که کار اصلی آن اندازه گیری نمودن کمیت فیزیکی است و سپس آن را به یک سیگنال الکتریکی یا نیوماتیکی استاندارد و تقویت شده تبدیل می سازد. به همین جهت است که سیگنال خروجی ترانسمیتر ها را – برخلاف آن چه در خصوص ترانسرها خواندیم، می توان در فواصل مکانی دورتر هم به کنترل کننده ها و تجهیزات نصب شده انتقال داد. بنابراین تفاوت هایی میان این دو نوع سنسور فشار وجود دارد.

گن های باکیفیت اصل ترکیه

پرده توری آهنربایی مجیک مش

چند نوع برنج هست ؟

فشار ,ترانسمیتر ,یک ,میان ,استفاده ,ها ,ترانسمیتر فشار ,می آید ,می شود ,در حوزه ,سنسورهای فشار

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

keyliticom شرکت کالا صنعت زاگرس (SAMCO) James's page ناچیت آنلاینwelcome to Nachit online مسعود معاونی Goedkope en goede kwaliteit voetbalshirts online verkoop ایبنا و خبر kenddefleada chenchaunewdea خبرها